Springkussen huren

Springkussen Prinses

Springkussen Prinses

€55,- per dag

Nu huren Meer info

Springkussen kasteel

Springkussen kasteel

€60,- per dag

Nu huren Meer info

Springkussen Carrousel

Springkussen Carrousel

€70,- per dag

Nu huren Meer info

Springkussen Circus

Springkussen Circus

80,- per dag

Nu huren Meer info

Springkussen overdekt met luifel

Springkussen overdekt met luifel

80,- per dag

Nu huren Meer info

Springkussen huren

Springkussens zijn duur in aanschaf en nemen veel ruimte in als men deze in de schuur wil leggen. Dat is ook de reden dat veel mensen deze springkussens huren. Bij sommige aanbieders moet u zelf het springkussen op komen halen en zelf uitzoeken hoe u hem op moet zetten. Wij van Raaf Verhuur nemen u die zorgen graag uit handen.

Als u er bij ons een huurt, komen wij hem in Den Bosch en Rosmalen, gratis bezorgen en netjes voor u opzetten. Na afloop ruimen wij hem ook weer netjes op en nemen hem weer mee.
Omdat wij vinden dat iedereen van deze service gebruik moet kunnen maken, zijn voor andere gemeenten de bezorgkosten erg laag.
Wij zijn zelf gevestigd in Den Bosch, maar hebben onze verschillende opslaglocaties in Rosmalen. Het is dus ook logisch dat wij de meeste springkussens in Den Bosch en Rosmalen verhuren. Uiteraard moeten wij vaak ook naar een van de omliggende dorpen. Denk hierbij aan Berlicum, Nuland/Geffen, Oss, Vlijmen en Vught. Iets minder vaak komen wij ook in Best, Drunen & Waalwijk. Uiteraard zijn wij u graag van dienst door heel Nederland en België.

Geschiedenis van het springkussen

Het springkussen is eigenlijk 'per ongeluk' ontdekt.
In 1959, was er een man genaamd John Scurlock, die aan het onderzoeken was hoe hij tennisvelden tegen de weersinvloeden kon beschermen. Hij had gelezen, in Time Magazine, dat ze zwembaden afdekten met nylon rubber 'overkappingen'. Dit leek hem perfect om ook toe te passen op de tennisvelden. Samen met zijn studenten heeft hij toen een opblaasbaar afdekzeil speciaal voor tennisvelden ontwikkeld.
In de praktijk bleek echter dat zijn leerlingen het veel leuker vonden om er op te springen. Dat gaf John Scurlock een nieuw idee en heeft zo het eerste springkussen ontwikkeld.

Het eerste springkussen was in feite gewoon een grote vierkante opblaasbare zak, een zogenoemd luchtmatras. In 1967 werden er wanden aan toegevoegd en ontstond het eerste springkussen zo als wij het tegenwoordig kennen.
Tegenwoordig heb je springkussens in allerlei maten, vormen en kleuren. Een van de populairdere springkussens is het springkussen in de vorm van een kasteel. Daarom wordt het bijvoorbeeld in België een springkasteel genoemd. Wij verhuren er zelf ook een in de vorm van een kasteel.

Kenmerken

Een springkussen is eigenlijk een zeil wat wordt opgeblazen door een zogeheten blower. De zeilen zijn door een speciale naaimachine aan elkaar genaaid, dit is een erg sterke manier van verbinden. Je hebt natuurlijk verschillende diktes zeil. Vaak is het zo dat hoe dikker het zeil is, hoe sterker het springkussen. Hierdoor kun je kwalitatief erg goede springkussens maken die een aantal jaar meegaan.
Ze worden namelijk intensief gebruikt en is daardoor al na een paar jaar afgeschreven.
Zoals ik hierboven al noemde, heb je springkussens in allerlei maten, vormen en kleuren. Zo hebben wij er een gehad in de vorm van een Octopus. Je hebt er tegenwoordig ook veel met obstakels, een glijbaan of andere leuke uitbreidingen. Je ziet ook heel vaak grote stormbanen die wel een lengte tot 272 meter kunnen bereiken.

Een redelijk nieuwe fenomeen is de 'playground'. Dit zijn grote 'matras'springkussens waar verschillende obstakels, glijbanen en andere hindernissen in zijn verwerkt. Wij kunnen u het grootste springkussen ter wereld aanbieden, The World Tour. Deze is officieel erkend door het Guinnes Book of Records. Het heeft een oppervlakte van 840m2! Hij is zo groot dat er wel 300 kinderen tegelijk op kunnen spelen!
Wellicht heb u ook interesse in onze andere producten of wilt u direct contact met ons opnemen!

Meer informatie of meteen huren?

   06 285 88 614   info@raafverhuur.nl

Wil je liever dat we contact met jou opnemen? Laat dan je gegevens bij ons achter en we bellen of mailen zo snel mogelijk terug.


Verhuur van springkussens & partytenten. - recensie


Gem. beoordeling:
8
84 recensies


Auteur: